Blog

As-Motor bemutató Békéscsabán


Május 24-én óriási sikerrel zárult a békéscsabai Mokry Műszaki Áruház Husqvarna Szakkereskedés és Márkaszerviz és az AS-Motor hazai szakemberei közreműködésével megvalósult bemutató, ahol az érdeklődők a szakemberek segítségével nemcsak élőben láthatták az AS-Motor gépek működését, hanem minden porcikájukat megismerhették!

Nagyszabású As-Motor bemutató és kihívás

Az AS-Motor hazai képviseleteként újabb lehetőségünk nyílt, hogy bebizonyítsuk az AS-Motor gépek különleges képességeit és előnyeit. Az Északerdő Zrt. szervezésében nagyszabású bemutatót tartottunk a héten Sajógalgóc külterületén.

Nagy örömünkre szolgált, hogy az eseményen többek között az Egererdő Erdészeti Zrt. munkatársai is részt vettek.

Az erdőben is mindent lenyírnak – A Mecsek lábánál tesztelhették az erdészek az AS-Motor gépeit

Május közepén Kisvaszaron, a Mecsekerdő Zrt. Sásdi Erdészetének területén tartott gépbemutatót az ANDL Kft., a német AS-Motor termékek magyarországi forgalmazója. Mivel az ország többi részéhez hasonlóan itt is problémát jelent a munkaerő hiánya, ezért a gépesítés felé kell elindulni a terület gondozóinak. A vidék többnyire gyertyános-tölgyes, cseres-tölgyes állományból áll, ahol négy gép mutathatta meg professzionalitását.

Teherbírás a nehéz erdei terepen is – Bemutatkozott a YAK, az AS-Motor legújabb gépe

Sajtóbemutató - Június elején Németországban mutatkozott be az AS-Motor új felülős, kalapácsos fűnyíró kaszája, ami a gyártó korábbi két termékét ötvözi, az AS 901 szárzúzót és az AS 940 Sherpa 4WD felülős mindentnyírót. A nemzetközi sajtótájékoztatón egyedüli magyarként az Erdő-Mező szerkesztősége volt jelen, ahol az új gépet testközelből is megtekinthettük, valamint üzemi körülmények között ki is próbálhattuk.