AS-MOTOR Termékek

Mulcsozó fűnyíró

Mulcsozó fűnyíró – az időtakarékos alternatíva!

Az AS mulcsozó fűnyíró olyan finomra aprítják a füvet, hogy szinte „láthatatlanul” kerül vissza trágyaként a pázsitra.

Professzionális fűnyíró

Szereti a szép zöld pázsitot? A telke meredek vagy sík?

Az AS fűnyírók minden feladatra megfelelnek, akár összkerékhajtással, fékkel és hátramentettel is kaphatók.

Professzionális magasgazvágó - mindentnyíró

Allmäher® – a rétnyíró fokozása.

Ha egy rétnyíró boldogul a durva tereppel, meredek lejtőkkel, magas fűvel és bozóttal, és ehhez még fordulékony az akadályok és fák között, valamint keményen felaprítja amit levágott, akkor azt ALLMÄHER® -nek nevezzük.

Rendrevágó

Az AS rendrevágók a teljes magasságú füvet levágják. A levágott füvet tiszta sorokba, rendbe rakja. Így a felpakolás "gyerekjáték" lesz, és teljesen fölöslegessé válik a nehéz összegereblyézés.

Szárzúzó

Magas fű bozóttal, meredek lejtő, nagy felület ismeretlen terület? Nyugodtan álljon neki.

Az AS szárzúzók kitérnek az idegen testek elől, tökéletesen aprítanak és egyenletesen szórnak szét. Ez nagy teljesítményt eredményez - "biztonsággal".

Felülős magasgazvágó - mindentnyíró

Nagy feladatai vannak? Az AS felülős Allmäherek szívesen segítenek ebben.

Mindegy, hogy nagy felület, gyom és bozót, vagy magas fű 150 cm-ig, felülős fűnyíróink megbirkoznak vele. A terep ráadásul meredek, vagy nagyon meredek? Akkor összkerékhajtású fűnyíróink jelentik a megoldást. Válasszon modelljeink közül az alkalmazási céljához megfelelőt, akár magán, akár professzionális használatra.

Gyomírtó

Kíméli a területet és vegyszermentes gyomirtást végez. Az AS gyomeltávolító biztosan, gyorsan és hatékonyan távolítja le a burkolt utakból és a szegélykövek mellől kinövő gyomokat. A gyűjtőkosár révén nincs szükség összesöprésre.